Protestuesit çajnë kordonin e policisë, hedhin bojë drejt Kryeministrisë

Protestuesit çajnë kordonin e policisë, hedhin bojë drejt Kryeministrisë. Të tjerë ndezin qirinj

Në fund të protestës, drejtuesit e saj kërkuan nga tubuesit që të ndiznin një qiri për viktimat që sipas tyre u vranë nga dora e policisë.

Kjo bëri që protestuesit të çanin kordonin e policisë dhe të hidhnin bojë në drejtim të mureve të Kryeministrisë.

Në të njëjtën kohë një pjesë tjetër e qytetarëve ndezën qirinj.

Organizatorët e protestës ndërhynë për të qetësuar protestuesit. Megjithatë, një prej tyre u shoqërua nga policia.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share