close

PUTIN NË KRIME PËR PESËVJETORIN E ANEKSIMIT

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, qëndroi të hënën në Krime për të shënuar pesëvjetorin e ditës kur gadishulli ukrainas, sipas Moskës zyrtare, është bërë pjesë e Rusisë.

Ukraina dhe Perëndimi e kanë cilësuar këtë hap të Rusisë si “aneksim të paligjshëm” dhe kanë ndërmarrë një varg sanksionesh kundër individëve dhe entiteve ruse. /Agjencitë/