close
Top LajmeVendi

RASTI FORTESA 2: GJYKIMI SHTYHET PËR MË 5 PRILL

gjykata-penale-22222-800×445

Të akuzuarit në rastin “Fortesa 2” gjykohen për falsifikim të dokumenteve për udhëtim dhe për shkatërrim të dokumentacioneve lidhur me përgjimin jolegal në vitin 2014. Gjykimi për lëndën “Fortesa 2” e PSP-së ku të akuzuar janë ish-drejtori i Drejtorisë së Pestë, Goran Grujovski dhe gjashtë të punësuar në DSK është shtyr për më 5 prill. Gjykatësja Elena Ilievska Josifoviq e anuloi seancën përshkak mosdorëzimit të vendimit të Gjykatës Supreme të Greqisë ndaj Ministrisë së Drejtësisë të Republikës së Maqedonisë së Veriut. /Klan Maqedoni/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia