Rritet numri i refugjatëve nga Ukraina në vend, shumica qëndrojnë tek miqtë e tyre

Në emisionin Klan Debat, Oleksandar Urbanov nga shoqata e refugjatëve në Ukrainë tha se1100 refugjat nga Ukraina janë të akomoduar në Maqedoninë e Veriut. Shumica e tyre janë qëndrojnë tek familijarë dhe shoqëri.

 “Numri i refugjatëve nga Ukraina rritet. Para një muajve e gjysmë ka pasur (600, ndërsa sipas informacioneve që i kam nga Ambasada e Ukrainës në Maqedoni kemi 1100 refugjat nga Ukraina”, thotë Oleksandar Urbanov.  /KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share