close

RUSI: NAVALNY RIKTHEHET NË BURG

Një mjeke e Alexei Navalnyt, figurës më të shquar të opozitës në Rusi, tha se ai u lirua nga spitali. Navalny, i cili u ndalua nga policia javën e kaluar, u transferua përsëri në burg. Sipas disa raporteve, ai ka pësuar reaksion akut alergjik, që i ka rezultuar me ënjtje në fytyrë, probleme me sy dhe skuqje në trup. /Agjencitë/