close

RUSIA DHE KINA PO HAPIN “EPOKËN E RE TË MIQËSISË”

Presidenti i Kinës, Xi Jinping do të arriti në Rusi për të shënuar atë që quhet “epokë e re e miqësisë” ndërmjet dy vendeve. Forcimi i lidhjeve ekonomike me Rusinë e izoluar nga Perëndimi është edhe një aspekt tjetër i vizitës së delegacionit të lartë kinez në Moskë.

Presidenti i Kinës, Xi Jinping do të ketë bisedime në Kremlin me presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, para se të marrë pjesë në një pritje zyrtare të delegacionit kinez. /Agjencitë/