Sali: Sigurohen 101.000 doza të vaksinës Moderna, nga Kroacia

Sigurohen 101.000 doza të vaksinës Moderna, si mbështetje nga Kroacia, kjo në kuadër të ndihmës së vazhdueshme nga ky vend për të përballuar siç duhet pandeminë.
“I shpreha falënderime ambasadores së Kroacisë, z. Nives Tiganj, në takimin e sotëm, ku diskutuam për sfidat e sistemeve tona shëndetësore, si dhe mundësitë për thellimin e bashkëpunimit shëndetësor mes dy vendeve”, informoi ministri i Shëndetësisë Bekim Sali.
/KlanMacedonia/
Lexo gjithashtu
Total
0
Share