close

SHBA: DËRGOHEN EDHE 1,000 TRUPA NË POLONI

Shtetet e Bashkuara do të vendosin 1,000 trupa shtesë në Poloni, tha presidenti i SHBA-së, Donald Trump në Uashington. Ai tha se forca do të merret nga kontingjenti amerikan në Gjermani që përbëhet prej 52,000 ushtarësh dhe se do të përfshijë dronë dhe pajisje të tjera ushtarake. /Agjencitë/