close

SHBA PËRFSHIHET NGA STUHITË

Së paku shtatë persona janë vrarë nga disa stuhi që kanë përfshirë disa rajone të Shteteve të Bashkuara. Tre viktima u konfirmuan të enjten në shtetin Misuri. Katër të tjerë u vranë në fillim të kësaj javë, përfshirë një në Oklahoma dhe një tjetër në Iowa. Nderkohe qe mijëra banorë kanë mbetur pa energji elektrike. /Agjencitë/