close

SHBA: SHEFAT E KUZHINËS PA PAGA, TRUMP POROSIT FASTFOOD

Një pritje ku ushqimi kryesor ishin hamburgerët, picat dhe patatet e skuqura që u shërbyen nga presidenti amerikan Donald Trump në dhomën lindore të shtëpisë së bardhë, për të festuar atletët e skuadrës universitare të futbollit të Klemson Tajgers.

Këta të fundit fituan kampionatin kombëtar. Shefat e kuzhinës së Shtëpisë së Bardhë do të kishin gatuar pjata më të sotisfikuara në sallën e ngrënies përkatëse.  Por ata janë në shtëpi pa paga, në një kohë që Donald Tramp lufton me kongresin amerikan për bilancin federal. I sapo kthyer nga Nju Prlins, Trump u shpreh se do t’i priste atletët me McDonald’s, Uendy’s e Burger King’s, me pica. /Agjencitë/