close

SHBA: TORNADO SHKATËRRON RRETH 500 VETURA

Disa ditë më parë, një tornado e fuqishme u formua në Jefferson City, si pasojë e së cilës u shkatërruan një numër të madh i shtëpish dhe automjetesh. Por sipas mediave të huaja, një dëm tepër i madh iu shkaktua edhe një dege të prodhuesve te veturave, në të cilën thuhet se janë shkatërruar 500 makina të kushtueshme. /Agjencitë/