close

SHBA: TRUMP E BRAKTISË TAKIMIN ME DEMOKRATËT

Liderët e demokratëve amerikan kanë thënë se presidenti Donald Trump e ka braktisur takimin me liderët kongresistë, kështu kanë përfunduar bisedimet dhe bllokada e qeverisë federale mbetet në rrugë qorre.

Presidenti i SHBA e ka përshkruar në Twitter këtë takim në Shtëpi të Bardhë si “humbje e plotë e kohës”, dhe se, kur Pelosi e ka refuzuar ndërtimin e murit, “ka thënë mirupafshim, nuk ka çfarë të bëhet tjetër”. /Agjencitë/