close
Bota

SHENGEN: SISTEM I RI I SIGURISË

auto_schengen1474973228

Brukseli po fut një sistem të ri që synon të forcojë sigurinë për udhëtarët që hyjnë në zonën Shengen të lëvizjes së lirë të BE. Shengeni përfshin 26 vende evropiane dhe u lejon njerëzve të kalojnë kufijtë kombëtarë pa qenë nevoja e marrjes së vizës.

Por, sulmet terroriste në Paris, Berlin dhe Bruksel theksuan nevojën për të forcuar sigurinë në kufirin e jashtëm të BE-së dhe brenda Shengenit. /Agjencitë/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia