close

SHKUP: PROLONGOHET GJYSMËVJETORI SHKOLLOR

Ademi: Gjysmëvjetori shkollor me dy ditë vonesë


Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi në një prononcim gjatë një udhëtimi zyrtar në Londër, sapo ka njoftuar se gjysmëvjetori shkollor është shtyr për dy ditë më vonë. /Klan Maqedoni/