close

SHPALLET FAJTOR ISH-SHEFI I FUSHATËS SË TRUMPIT

Paul Manafort, ish-udhëheqësi i fushatës presidenciale të presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump është dënuar me 47 muaj burg për mashtrime bankare, si dhe ato me taksa. Ai është shpallur fajtor vitin e kaluar për fshehje të miliona dollarëve të ardhura nga aktiviteti këshillues që ka pasur në politikën e Ukrainës. /Agjencitë/