close
Vendi

SOFTUERI PËR ZGJEDHJET: PADI PENALE PËR ISH-KREUN E KSHZ-së

9B5B5345-21B7-4277-80D1-0B54A011FF1E

Nga Prokuroria për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit njoftojnë se është dorëzuar akuzë kundër ish-Kryetarit të KSHZ-së, Oliver Derkovski dhe tre të punësuarve në KSHZ dhe një drejtuesi të operatorit ekonomik, për shkak të furnizimit me softuerin për zgjedhjet.

“Të akuzuarit ngarkohen se veprën penale “keqpërdorim të detyrës dhe autorizimeve zyrtare” nga Neni 353 paragrafi 5 nga Kodi Penal, e kanë bërë gjatë dy furnizimeve publike me cka e kanë dëmtuar Buxhetin e RMV-së pët 1.312.409 denarë” – thuhet në njoftimin e PTHP-së për krim të organizuar dhe korrupsion. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia