Spanja po përballet me fillimin e verës më të nxehtë në dekada

Zjarrfikësit kanë luftuar me zjarret në të gjithë Spanjën, ndërsa vendi po përballet me fillimin e verës më të nxehtë në dekada.

Veç kësaj, pjesë të Evropës Perëndimore kanë përjetuar nxehtësi ekstreme nën një valë ajri të nxehtë që është zhvendosur në veri nga Afrika, shkruajnë mediat e huaja.

Temperaturat si në Spanjë ashtu edhe në Francë kanë thyer rekorde, duke ushtruar presion mbi spitalet dhe rrjetet e energjisë elektrike.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share