close

STUHIA MIGUEL PËRFSHIN BRIGJET E SPANJËS DHE FRANCËS

Brigjet bregtare në veri të Spanjës dhe perëndim të Francës janë përfshirë nga stuhitë, me erëra deri në 147 kilometra në orë. Stuhia Miguel, është thënë të ketë nxjerrë edhe drunj nga toka, duke prekur rajonin Asturias të Spanjës, për të kaluar më pas në bregun francez. Kjo stuhi, që është konsideruar e rrallë për këtë periudhë të vitit, ka ndikuar edhe në çrregullimin e transportit publik. /Agjencitë/