close
Vendi

SULM HAKERËSH NË E-MAILAT E INSPEKTORATIT PËR MJEDIS JETËSOR

3D83A7F1-F924-4432-9AC7-16CDC5ED2534

Rreth mesnatës më 18 në 19 Janar 2021, një numër I madh e miediave kanë marrë komunikata të vjetra të dërguara nga adresat elektronike të Inspektoratit Shtetëror për Ambient Jetësor.

Sipas informacioneve të para, në konsultim me ekspertë, është konfirmuar se bëhet fjalë për sulm hakerësh në e-mail platformën e Inspektoratit.

“Këtë ngjarje  vlerësojmë si presion ndaj punës dhe dëshirojmë ta njoftojmë opinionin se do të vazhdojmë me kryerjen e aktivitetit tonë, me logaridhënie dhe në mënyrë transparentë, me këmbëngulësi dhe në mënyrë joselektive” – thuhet në komunikatën e Inspektoratit Shtetëror për Ambient Jetësor. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia