close

“Talati ka folur në afekt…” -A kanë kontaktuar “Grupi i zjarrit” me Talat Xhaferin dhe Ali Ahmetin

Deklaratën e Talat Xhaferit se përfaqësuesit e “Grupit të zjarrit” e kanë humbur rrugën në oborr, Blerim Bexheti e vlerësoi si të thënë në afekt dhe emocione.

Ai u shpreh se nuk janë takuar së fundmi me Talat Xhaferin dhe Ali Ahmetin, por nëse do të takoheshin rastësisht do të bisedonin, pasi nuk kanë gjë personale, përcjell Klan Macedonia.

Deklarata e plotë më poshtë!