close

Taravari: 5-6 ditët e para të zgjedhjes time, çdo ditë kam vizituar Tetovën

Në emisionin Klan Debat, kryetari i zgjedhur deri në kongres në ASH, Arben Taravari tha se ditët e para ai është marrë vetëm me Tetovën ku kishin pësuar rezultat jo të mirë zgjedhjet e fundit.

”5 – 6 ditët e para jam koncentruar dhe nuk ka pas ditë që s’kam qenë në Tetovë duke takuar nga 30-40 njerëz me qëllimin e vetëm që dal ngadalë të bashkëbisedojmë me antarsinë por edhe me simpatizantët dhe me autoritete tjera në Tetovë” – tha Taravari. /KlanMacedonia/