close

Taravari: ASH-ja parti e fuqishme opozitare, do rikthehemi për 5 muaj në Tetovë

Në pyetjen se a do e merr ASH-ja vëmendjen e Lëvizjes BESA si parti më e fuqishme opozitare, Taravari në Klan Debat tha se ASH-ja është partia opozitare më e fortë.

”Unë mendoj se askush nuk ka dyshim se ASH-ja është partia më e fuqishme opozitare në Maqedoninë e Veriut, sepse kemi shtrirje të atillë por besoj se në Tetovë për 3-4 muaj do rikthemi fuqishëm dhe mendoj se do të jemi partija e dytë në Tetovë. Për momentin mendoj se BDI ka degë të fuqishme në Tetovë dhe do të jemi konkurent serioz politik, ku ne si ASH do rikthehemi fuqishëm’‘ – tha Taravari. /KlanMacedonia/