Tetovë, aksion kundër uzurpimit të trotuareve

Komuna e Tetovës sonte është vëne në aksion kundër uzurpimit të trotuareve nëpër qytet, informon Klan Macedonia.

Çlirimi i hapsirave të zëna nga e bizneset po bëhet me ndihmën e eskavatorëve dhe kamionëve.

Gjatë këtij aksionit është verejtur edhe prezence e madhe e qytetarëve që jetojnë afër.

Për më shumë detaje do të ju informojmë gjatë ditës së nesërme. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share