close

Tetovë – Përurohet portreti poetik i Zyra Ahmetaj (VIDEO)

Në emisionin Happy Day në Klan Maqedoni shoqata OENEUM ka nderuar poeten Zyra Ahmetaj, e cila përveq poezisë ka shkruar edhe libra. Ajo ndjehet shumë e lumtur me mikëpritjen e Tetovës.

”Më është plotësuar ëndra ime me ardhjen në Tetovë, në Tetovën e bukur e të trimërisë, Tetova me 3 Universitete, këtë mundësi ma dhanë shoqata e shkrimtarëve OENEUM, me kryetar Daim Ilazi dhe me gjithë bashkëpuntorët e tjerë që më mbushën shpirtin me vlerëasimet e tyre, u k ënaqa nga recitimi i fëmijëve dhe gjithë prezencën këtu” – tha Zyra Ahmetaj. /KlanMacedonia/