‘The Athletic’: Liverpool është në shitje

Gjiganti anglez, Liverpool është në shitje.
‘The Athletic’, raporton se Fenway Sports Group (FSG), pronari aktual i ‘Reds’, po dëgjon ofertat, përcjell lajmi.net.

Por procesi i shitjes sapo ka filluar dhe Goldman Sachs dhe Morgan Stanley do të ndihmojnë ekipi të gjejnë pronarë të ri.

Po kështu, dhe sipas të njëjtave informacione, edhe pse ende nuk është e qartë se mund të gjendet një blerës i ri për Liverpool-in, e vërteta është se FSG e ka nxjerrë në shitje pas 12 vitesh që e kanë nën pronësi.

“Ka pasur një sërë ndryshimesh të pronësisë së fundit dhe thashetheme për ndryshime pronësie në klubet e EPL dhe në mënyrë të pashmangshme ne pyetemi rregullisht për prona e Fenway Sports Group në Liverpool. FSG ka marrë shpesh shprehje interesi nga palë të treta që kërkojnë të bëhen aksionarë të Liverpool-it. FSG ka thënë më parë se në kushtet dhe kushtet e duhura ne do të konsideronim aksionarë të rinj nëse do të ishte në interesin më të mirë të Liverpool-it si klub. FSG mbetet plotësisht e përkushtuar ndaj suksesit të Liverpool-it, si brenda dhe jashtë fushës”, thuhet në raportin e ‘The Athletic’.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share