close

TRUMP KONGRESISTEVE DEMOKRATE: SHKONI NGA KENI ARDHUR

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, i tha një grupi të ligjvënesve demokrate, kryesisht të lindura në Amerikë, të “kthehen dhe të ndihmojnë në rregullimin e vendeve të krimit dhe krejtësisht të shkatërruara, nga të cilat kanë ardhur”. Komentet e presidentit Trump u cilësuan nga demokratët si “raciste”, pasi bëhet fjalë për ligjvënëse me ngjyrë. /Agjencitë/

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!