close

TRUMP NUK E KA LEXUAR ENDE RAPORTIN E MUELLERIT

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, tha të shtunën se nuk e ka lexuar raportin e Këshilltarit të Posaçëm, Robert Mueller, që përbën hetimet e ndërhyrjes ruse në zgjedhjet presidenciale të vitit 2016 në SHBA dhe kontakteve të mundshme me Rusinë.“Nuk e kam lexuar raportin e Muellerit ende edhe pse kam të drejtë të plotë të bëjë këtë”, tha Trump në Twitter. /Agjencitë/