close

TUNIZI: ATENTAT VETËVRASËS

Dy atentatorë u hodhën në erë në dy sulme të ndryshme vetëvrasëse në kryeqytetin e Tunizisë, në përpjekje për të goditur forcat e policisë. Për pasojë, një oficer humbi jetën, si dhe disa agjentë dhe qytetarë civilë mbetën të plagosur. Ende nuk dihet se kush fshihet pas sulmeve, që vijnë disa muaj para një procesi zgjedhor. /Agjencitë/