close

TURQIA- KËMBËNGULJE PËR TË BLERË ARMË NGA RUSIA

Planet e Turqisë për blerjn e sistemit raketor rus nuk do të krijojnë distancë me NATO-n, ka thënë ministri i Mbrojtjes i Turqisë, Hulusi Akar. Aleatet e NATO-s, SHBA-ja dhe Turqia për një kohë të gjatë janë në mosmarrëveshje lidhur me planet e Turqisë për blerjen e sistemit rus sepse SHBA-ja thotë se pajisjet ushtarake ruse nuk përputhen me ato të NATO-s. /Agjencitë/