close

UKRAINASIT VOTOJNË NË ZGJEDHJET PRESIDENCIALE

Ukrainasit votojnë per presidentin e ri te shtetit. Sondazhet sugjerojnë se 35 milionë qytetarët me të drejtë vote, duan të zgjedhin një udhëheqës që mund ta çojë vendin drejt paqes.

Tre kandidatët favorit për zgjedhjet presidenciale në Ukrainë jane Petro Poroshenko, Yulia Tymoshenko dhe Volodymyr Zelenskyy. Vendvotimet në mbarë vendin janë hapur në orën 08:00, sipas kohës lokale dhe do të mbyllen në orën 20:00. /Agjencitë/