close

UNIKKATILI MBLEDH SHQIPTARËT NË MITROVICË

Reperi i njohur, Viktor Paloka, i cili njihet me nofkën Unikaltil me anë të një videos të publikuar në rrjtet sociale ka konfirmuar se më 27 korrik do të perfomroj në qytetin e Mitrovicës.

Koncerti i parë i Unikkatil në Kosovë është mbajtur më 15 korrik të vitit 2012 në Stadiumin e Prishtinë, ku reperi i famshëm kishte mbushur stadiumin plot. Kujtojmë se Vitkor Palokaj aktualisht jeton në Amerikë dhe është një ndër reperët më të pëlqyer.

Pas tre ditëve, Unikkatili do të performojë në Mitrovicë, së bashku me shumë yje të estradës shqiptare.

Ja ku mund ti blini biletat në Maqedoni…

Shkup : Ali Tabako(071474119), Liridon Krosi (070588006)

Tetove : Zippo Tobacco , Altrin Zaimi ,Sabri Sherifi (070732412)

Kumanove : Erduan Spahiu (070 466 686)