close

Ushtarët e Kosovës dhe Shqipërisë do të luajnë futboll për 28 Nëntor

Është publikuar agjenda shtetërore e Qeverisë së Kosovës për 28 Nëntorin – 110 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë.

Sivjet për ta madhështuar festën janë paraparë disa aktivitete.

një nga to do të jetë edhe një ndeshje e futbollit mes ushtarëve të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë.

Loja do të luhet më 30 nëntor në Kukës me fillim nga ora 12:00.

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!