close

VENEZUELË: ARRIJNË NDIHMAT E PARA HUMANITARE

Udhëheqësi venezuelian i opoztës, Juan Guaido deklaroi se ngarkesa e parë e ndihmës humanitare ka arritur në Venezuelë nga kufiri i saj jugor me Brazilin. “Kjo është një arritje e madhe, Venezuela!”, shkruante zoti Guaido në Tuitter.

Një zyrtar i Departamentit të Shtetit që po udhëton me autokolonën e ndihmës tha se ngarkesa me ushqim dhe artikuj mjekësorë nga qeveria amerikane dhe ajo braziliane, ishte mbajtur në një bazë ushtarake në Bao Vista të Brazilit. /Agjencitë/