close

VENEZUELË: NDIHMAT HUMANITARE DO TË HYJNË BRENDA DATËS 23 SHKURT

Ndihmat humanitare në Venezuelë do të hyjnë brenda datës 23 shkurt. Është ky premtimi i bërë nga Huan Guaido kryetar i parlamentit të vendit gjatë një proteste në Karakas.

Huan Guaidò, kryetari i parlamentit venezuelian që ka marrë dhe pushtetin e ekzekutivit, duke folur në përfundim të një proteste masive në Karakas, tha se duke filluar nga e shtuna e ardhshme do të nis procesi i organizimit për hyrjen në vend të ndihmave humanitare. /Agjencitë/