close

VENEZUELË-TENTATIVË PËR GRUSHTET

Qeveria e Venezuelës njoftoi se një grup ushtarësh të lidhur me opozitën radikale nisën një tentativë për grusht shtet. Udhëheqësi i opozitës, Juan Guaido, i cili më 23 janar u vetëshpall president i përkohshëm, mori mbështetjen Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe shumë vendeve të Evropës dhe Amerikës Latine. /Agjencitë/