Veshje basketbolli dhe verë, Kovaçevski dhe Rama shkëmbejnë dhurata

Kryeministri Dimitar Kovaçevski ka pritur në zyrën e tij në Qeveri kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama, para nisjes së mbledhjes ndërqeveritare.

Kryeministri Dimitar Kovaçevski i ka dhuruar Ramës një veshje basketbolli me mbishkrim, ndërsa janë shkëmbyer edhe dhurata si verëra dhe një top basketbolli.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share