close

(VIDEO) KRYEPARLAMENTARI “QORTON” SJELLJEN E DEPUTETËVE

Grubi fyen Selën, Aleanca i përgjigjet 


Duke dashur ta shpreh përkrahjen për djemtë e opozitës që po shkruajnë grafitë kundër BDI-së, Sela dje në Kuvend tha se do t’u bashkëngjitet atyre duke shkruar grafit në institucionin ligjdhënës…
 Këtë gjest të Selës nuk e mirëpriti kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi

Këta dy disi u shpjeguan, dhe situata u qetësua, por më vonë, kur në sallë nuk ishte as opozita dhe as shumica e gazetarëve, deputeti Artan Grubi vendosi t’ia kthej Selës.

As opozita nuk deshi ta lë me kaq…

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në brifingun e sotshëm me gazetarë, tha se nuk dëshiron që të mbrohet as nga Grubi dhe as nga dikush tjetër, kurse u bëri thirrje atyre që konsiderojnë se Grubi ka shkelur Kodeksin Etik të sjelljes, ta paraqesin. /Furkan Saliu/

 

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!