VMRO: Kovaçevski, të mos gënjejë, Këshilli Evropian ka nisur negociatat me Shqipërinë, ndërsa me Maqedoninë ka filluar faza e hapjes së negociatave

Kovaçevski, të mos gënjejë, Këshilli Evropian ka nisur negociatat me Shqipërinë, dhe me Maqedoninë ka filluar faza e hapjes së negociatave.

Nga partia më e madhe opozitare  në vend thonë se në faqen zyrtare të Këshillit Europian, në rubrikën e njoftimeve nga Këshilli, në dy njoftime të veçanta për konferencat ndërqeveritare mes Shqipërisë dhe Maqedonisë me BE-në, mund të shihni se kush po fillon negociatat dhe kush do të presë. Shqipëria po fillon negociatat, dhe Maqedonia është ende në dhomën e pritjes thonë nga VMRO.

Sipas tyre që Maqedonia t’i fillojë negociatat duhet të bullgarizohet dhe për këtë është faji i drejtpërdrejtë i Kovaçevskit. Tradhtari Kovaçevski shkeli përgjithmonë qëndrimet negociuese maqedonase dhe vijat tona të kuqe.VMRO-DPMNE nuk do të lejojë ndryshime të Kushtetutës. Deputetët e partisë nuk do të votojnë ndryshimin e Kushtetutës. Maqedonia duhet të negociojë me BE-në në kushte që vlejnë për të gjithë.

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share