Vonohen dërgesat e iPhone 14, kjo është arsyeja

Doni të blini iPhone 14 Pro ose iPhone Pro Max? Epo, duhet të prisni pak sepse Apple ka njoftuar se fabrika e tij e montimit në Kinë po funksionon me një kapacitetet shumë të redukturar.

Zyrtarët mbyllën një filial të madh të shtëpisë së fabrikës së iPhone, Foxconn në Kinë, më e madhja në botë. Mbyllja u bë më 2 Nëntor dhe pritet të zgjasë 7 ditë për shkak të politikave të Kinës për ndjekjen e politikës për zero Covid.

“Siç kemi bërë gjatë gjithë pandemisë COVID-19, ne po i japim përparësi shëndetit dhe sigurisë së punëtorëve në zinxhirin tonë të furnizimit,” tha një deklaratë nga Apple, e cila lançoi linjën e saj të re të iPhone në muajin Shtator.

“Ne vazhdojmë të kemi kërkesa të shumta për modelet iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max. Megjithatë, tani klientët do të duhet të presin pak për të marrë produktet e tyre të reja”, thuhet mes të tjerash në deklaratë.

Njoftimi ka të ngjarë të zhgënjejë investitorët që shpresonin se Kina do të hiqte kufizimet e saj Covid në të ardhmen e afërt./tvklan.al

Lexo gjithashtu
Total
0
Share