close

ZAEV E MBRON RASHKOVSKIN

Nuk ka ndërmend ta shkarkojë


Pas “leksionit” që Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë ua mbajti gazetarëve, tani i erdhi rendi edhe Kryeministrit.

“-Ne jemi Qeveri transparente dhe na pëlqen observimi kritik i mediave, por nuk mund ta bëni dikë sallatë kur të doni dhe si të doni. – Kjo nuk do të thotë se çdokush mund të jetë thes i boksit edhe kur e meriton, por edhe kur nuk e meriton.”- deklaroi Kryeministri Zoran Zaev.

Edhe përkundër skandalit me tenderin, por edhe ofendimeve ndaj romëve dhe italianëve, Kryeministri nuk e ka ndërmend ta shkarkojë Sekretarin e Përgjithshëm, Dragi Rashkovskin.

“-Në këtë moment nuk e kam ndërmend që të kërkoj dorëheqje sepse nuk ka asgjë jashtëligjore, ai vetëm i ka kryer obligimet që i ka marrë nga Qeveria si Sekretar i Përgjithshëm, kurse për pjesën e etikës ai kërkoi falje publikisht.” – shprehet Kryeministri Zoran Zaev.

Megjithatë, nga kabineti i Kryeministrit e kanë kontaktuar ambasadorin italian, Carlo Romeo, të cilit i kanë kërkuar falje, madje vet kryeministri do të dërgoj letër. /Furkan Saliu/

 

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!