close

ZAEV: PËRKRAHIM PUNËN E PSP-së

Është paralajmëruar për sot mbledhja e Grupeve të Punës të cilat janë formuar sipas marrëveshjes nga takimi i fundit mes kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski. Tentohet për të gjetur zgjidhje të përbashkët rreth propozim-ligjit për Prokurori publike dhe statusit të ardhshëm të PSP-së. Pushteti dhe opozita kanë qëndrime kundërthënëse lidhur me të ardhmen e Prokurores Speciale Publike, Katica Janeva në PSP. /Klan Maedoni/