close

Në kuadër të takimeve me qytetarët gjatë fushatave zgjedhore kryeministri Zoran Zaev realizoi takim me qytetarët e Reçicës së Vogël në Tetovë në kuadër të kësaj vizite ai premtoi ndërtimin e shkollës. Ndërkaq, disa nga banorët e këtij vendbanimi dolën në protesta.

Kryeministri Zoran Zaev i shoqëruar nga  kandidatja për kryetare e komunës së tetovës Teuta Arifi premtuan sërish ndërtimin e shkollës.

Ndërkaq nga ana tjetër, banorë të revoltuar të Reçicës së Vogël shprehin revoltën e tyre në kundërshtim të vizitës së kryeministri Zoran Zaev dhe kryetares së komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Ndërkaq, përmes një press-konference  VMRO-DPMNE Tetovë ka akuzuar LSDM-në se do ta përkrah kandidaten e BDI-së dhe për këtë shkak, sic thonë, nuk kanë kandidat në Tetovë.

“Udhëheqësia e LSDM-së vendosi ta përkrah Teuta Arifin, kandidate e BDI-së, e cila katër vitet e kaluara ka dështuar si kryetare komune dhe nuk arriti që t’i zgjidh problemet më të rënda në qytet, në vecanti, në pjesët e banuara me maqedonas”. /Art Channel/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia