close

ZELANDË: SULMUESI I XHAMIVE THOTË SE S’ËSHTË FAJTOR

Brenton Tarrant, sulmuesi i dy xhamive në Zelandë të Re, thotë se nuk është fajtor, Gjatë sulmeve në xhamitë Al-Noor dhe Linwood të kryera në Christchurch më 15 mars kanë humbur jetën 51 persona, ndërsa 49 janë plagosur. /Agjencitë/