close

ZGJEDHJE LOKALE NË TURQI

Në Turqi zhvillohen zgjedhjet lokale, ndërsa vëmendja është te popullariteti i presidentit Erdogan. Mediat ndëkombëtare shkruajnë se partia e tij mund të humbasë shumë nga qytetet e mëdha.

Vendi përballet me inflacionin e lartë dhe recensionin. Edhe në qytete si Stambolli që dikur ishte bastioni i pathyeshëm i Erdoganit, tashmë balanca e pushtetit është zhvendosur. /Agjencitë/