Zgjedhjet brendapartiake në BDI do të mbahen nesër

Nesër Bashkimi Demokratik për Integrim ka zgjedhje në 10 degë, ku ndër më të rëndësishmet, si më të mëdhatë, është ajo në Tetovë dhe Gostivar.

Zgjedhjet do të mbahen për për kryetarë dege, kryetarë të këshillave vendor dhe anëtarë të kryesisë së degëve.

Votimet do të realizohen sipas parimit një anëtar, një votë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share