close

ZIZHT TETOVË: “LEAR” HAP VENDE TË REJA TË PUNËS

Kompania amerikane “Lear Corporation”, sot në sallën Këshillit të Komunës së Gostivarit, ka prezantuar detaje në lidhje me thirrjen publike për operatorë të makinave për qepje – me ç`rast do të bëhen 70 punësime të reja. Fabrika është e lokalizuar në ZZHTI Tetovë, shtrihet në 12 000 metër katrorë, disponon me makina më bashkëkohore.

Lear Corporation’ është furnizues kryesor global i ulëseve dhe sistemeve elektrike, me produkte të klasit botëror, e cila ka një shtrirje impozante në mbarë botën me 132.000 të punësuar në 235 objekte prodhuese, në 34 vende të botës. Pjesë e këtij rrjeti global është edhe fabrika që gjendet në Tetovë. /Klan Maqedoni/