Zora: Mu shtua presioni dhe kërkonin te punoj në dy objekte të Zeginit

Në emisionin ”Happy Day” Zora Dolevska tregon se si e larguan nga puna farmacia Zegin, ajo tha se fillimisht iu shtua presioni nga përgjegjësja kur kanë kërkuar të punoje orë shtese edhe në një objekt tjetër të Zeginit.

“Vendimin e parë që ma thanë ishte se do punoja në dy farmaci, edhe pse e dinë se unë jam shumë e kufizuar me kohën pasi në shtëpi kam fëmijë të sëmurë. Vendimi që të punoj në dy objekte ishte se firma nuk mundet të punësojë pastruese tjetër dhe duhet patjetër të mbulohet, unë pa asnjë problem e pranova këtë urdhër, edhepse nuk kam levërdi” thotë Zora Dolevska në Happy Day. /KlanMacedonia/

Përgatiti: Teuta Zekiri

https://www.youtube.com/watch?v=HFoGGID7na4

Lexo gjithashtu
Total
0
Share