Zora nga Manastiri: E kuptova se jam e pa punë kur shkova të bëj kontrollim mjekësor

Zora e cila punoi në barnatoret e Zegin në Manastir duke u kujdesur për higjienën e barnatoreve për shumë vite, thotë se nga Zegin e larguan nga puna pa i dhënë mundësi tjetër, ajo thotë se nga të gjitha aspektet ligjore nuk mora asnjë vendim pushimi nga puna, më pushuan nga puna me një njoftim të zakonshëm me shkrim, dhe shton se rastësisht në një nga kontrollet mjekësorë e kuptoi se është e pa punë.”

Unë e pa informuar, e sëmure, sëmundja ime është kronike shkoj ne kontroll dhe ne një moment me thotë ti nuk ke sigurim shëndetësor pa asnjë paralajmërim, së paku te me informonin se unë nuk do te kem sigurim do te lajmërohesha ne entin social ka zgjidhje nuk është problem, do te lajmërohesha tek enti social por askush nuk me informoi dhe unë merrja injeksione privatisht” – thotë Zora Doleska. /KlanMacedonia/

Përgatiti: Teuta Zekiri

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share