close
Vendi

Нервоза кон новинарите во Комунална Хигиена

Screenshot_3

На 38 лица им се прекинати договорите за работа од страна на Јавното Претпријатије “Комунална Хигиена”. ТВ Клан отиде по одговор за причината за нивното отстранување и еве како беа пречекани новинарите.

За овој случај новата директорка на “Комунална Хигиена”, Косана Мазнева, истакна дека ќе се превземат дисциплински мерки против лицето што го предизвика инцидентот.

Од “Комунална Хигиена” велат дека на лицата договорите им се прекинати поради непочитување на работното време и неколку од нив беа непотребни.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia