close
Të ndryshmeTop LajmeVendi

Deputetët e VMRO-DPMNE-së takohen me protestuesit e LSM-së duke i përkrahur në kërkesat e tyre

6BD462BF-5FB6-4504-A0B4-9183279B1C02

Deputetët e VMRO-DPMNE-së dalin para kuvendit duke takuar protestuesit nga Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë së Veriut, të cilët kërkojnë rritje rroge

Në diskutim deputetët opozitar u japin përkrahje sindikatës për rritje të rrogave në sektorin publik, dhe thonë se do të mundohen të gjejnë zgjidhje. Protesta e LSM-së do të fillojë në orën 10:00 para Kuvendit dhe do të zgjasë deri në orën 14:00. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia